The Fourth Room by Fran Silvestre Arquitectos

The Fourth Room by Fran Silvestre Arquitectos

The Fourth Room is a minimalist
interior located in Valencia, Spain, designed by Fran Silvestre Arquitectos. The home is privileged
to have sprawling views of the city as it is on the top floor of an
open block multi-family housing building.

In order to take advantage of the views, the main living
programs are distributed as a single space, which take advantage of
the three orientations of the home. With the various openings, the
incoming natural light changes the space as the day progresses.

The architects wanted to create an additional space that would
organize the main living functions surrounding it, serving as an
access point, storage area, and extension to the rest of the home.
The new space can adapt to how the residents want to live in any
given moment.

Photography by Fran Silvestre Arquitectos.

Read more: design-milk.com